Viriketoiminta

Viriketoimintamme on suunnitelmallista ja toteutetaan asukkaiden toiveet huomioiden. Sijaintimme mahdollistaa metsä- ja luontokokemukset lähimaastossa. Kädentaidoissa hyödynnämme luonnon eri materiaaleja sekä havainnoimme vuodenaikoja sekä luonnon kiertokulkua. Pihapiirissämme on kotakeittiö sekä pihapuutarha, jossa viljelemme vihanneksia ja kukkia.
Järjestämme erilaisia teemajuhlia sekä juhlimme juhlapyhiä ja asukkaiden syntymäpäiviä. Asukkaat ovat mukana suunnittelemassa ja järjestämässä juhlia.
Kerhotilassa järjestämme ohjattua toimintaa sekä elokuva- ja pelituokioita. Aistihuone tarjoaa erilaisia rentoutus- ja aistikokemuksia asukkaan toiveiden mukaan.
Yhteiskeittiössä pidämme kokkikerhoa.

Tarjoamme myös seuraavia virikkeitä asukkaillemme:

Muzakkikerho, soitonopettajan ohjaamana.
Metkatanssi, tanssinopettajan ohjaamana.
Teatterikerho, Symppis 2:sen kerhotiloissa.
Palloilukerho, kerran viikossa Länsituulen koululla.
Tierna-ajan tiernakerho.
Uimareissuja Vesi-Jatulissa.
Discoillat, elokuvat, teatterit, kaupungilla käynti.

Suunnittelemme ja kokeilemme yhdessä asukkaiden kanssa erilaisia aktiviteetteja, jotta jokainen löytäisi itseään kiinnostavia harrastuksia.
Kesäisin järjestämme halukkaille yhteisreissuja. Kalajoen upeissa merimaisemissa on käyty useamman kerran. Rokualle menimme hienosti junalla ja loppumatkan taksilla. Mieliin painuvimmat kesäreissut olemme tehneet Kreikkaan ja Rhodokselle.